Menu
Winkelwagen

Luxe mutsjes

Luxe mutsjes

De luxe mutsjes hebben nét dat ietsje meer! Bijna naadloos, een wrap of plooien, bijzondere materiaal combinaties of vocht- en warmte regulerend stof. Mooie kwaliteit met oog voor detail!  

Gemaakt van zachte stoffen met zo min mogelijk naden of elastiek aan de binnenkant voor extra comfort. En direct draagbaar, zonder eerst nog te moeten knopen, lekker makkelijk als je vermoeid bent.
 

Jouw maat weten?

Check Hoofdmaat meten, voordat je iets besteld.

Artikel nr.: 43481
Elegante Top met zachte klep en plooitjes. Gemaakt van bamboe met viscose; textiel van de hoogste kwaliteit. Kleur: licht bruinsuper zacht en soepel koel bij warm weer, warm bij koel weer hypoallergeen absorbeert vocht 3x beter dan katoen ruikt langer frisZacht luxe mutsje van d..
35,95
Excl. BTW:29,71
Artikel nr.: 215055
Gelaagd mutsje van mooie, zachte taupe stretch kwaliteit katoen met elastan. Super volume en comfort. Past bij alle kledingstijlen van basic tot chique. Dit model heeft maar één naad aan de binnenkant. Eigen ontwerp, alleen verkrijgbaar bij Mooihoofd. Onmisbaar als chemomutsje of bij haaruitval door..
28,95
Excl. BTW:23,93
Artikel nr.: MF1332
Dit Top Mano Print Bruin mutsje is speciaal door Lookhatme ontworpen als chemomutsje of alopecia mutsje.Opzetten en klaar: deze mooie sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vastgestikt aan het comfortabele bruine mutsje van ThermoCool. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel..
36,95
Excl. BTW:30,54
Artikel nr.: M429
Deze Top Mano B is speciaal ontworpen als chemo mutsje of alopecia mutsje.Opzetten en klaar: deze mooie sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele  bruin mutsje van katoen. Zit altijd goed!Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume en mooie 'knot' in de..
35,95
Excl. BTW:29,71
Artikel nr.: 215058
Gelaagd donker bruin mutsje van mooie, zachte stretch kwaliteit. Dit model heeft maar één naad aan de binnenkant, geen elastiek en mooier afgewerkt aan de achterkant. Super volume en super comfortabel. Dit mutsje is te gebruiken als chemomutsje of als mutsje bij alopecia. En past bij alle kledingsti..
28,95
Excl. BTW:23,93
Artikel nr.: MF1087
Deze Top Mano Print B is te gebruiken als chemo mutsje of bij alopecia.Opzetten en klaar: deze katoenen sjaal met print zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele bruine mutsje van katoen met elastane . Zit altijd goed. Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume e..
36,95
Excl. BTW:30,54
Artikel nr.: M979
Deze Top Mano R is geschikt als hoofdbedekking bij haarverlies door chemo of bij alopecia.Opzetten en klaar: deze rode katoenen sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vastgestikt aan het comfortabele mutsje van katoen met polyester en elastane. Zit altijd goed. Vrouwelijke look met volledige bedekk..
35,95
Excl. BTW:29,71
Artikel nr.: MA1391
Luxe, elegant rood mutsje, geweven stof met een licht patroontje. Comfortabel gevoerd met een dun mutsje van ThermoCool (vocht- en warmte regulerend polyester). Zó mooi dat je het gerust ook een hoed mag noemen. De gestikte plooitjes aan de buitenkant geven subtiel volume. Bij voorkeur handwas en na..
42,95
Excl. BTW:35,50
Artikel nr.: 415002
Gelaagd mutsje van mooie, zachte stretch kwaliteit. Dit model heeft maar één naad aan de binnenkant, geen elastiek en mooier afgewerkt aan de achterkant. Super volume en super comfortabel. Dit mutsje is geschikt voor mensen met haaruitval door alopecia of kanker. En past bij alle kledingstijlen van ..
29,95
Excl. BTW:24,75
Turban Vintage Abey Turban Vintage Abey
Nieuw
Artikel nr.: LF5-07
Deze vrolijke Turban Abey van Les Franjynes draagt prettig door de binnenkant van ThermoCool stof. ThermoCool heeft warmte en vochtregulerende eigenschappen.De turban kan op drie manieren gedragen worden door de knoop te draaien op je hoofd. Bekijk ook de video hieronder.Let op: je krijgt het mutsje..
54,95
Excl. BTW:45,41
Artikel nr.: MA1339
Luxe, elegant mutsje van roze, wit en grijs geweven stof met een patroontje. Comfortabel gevoerd met een dun mutsje van ThermoCool (vocht- en warmte regulerend polyester). Zó mooi dat je het gerust ook een hoed mag noemen. De gestikte plooitjes aan de buitenkant geven subtiel volume. Bij voorkeur ha..
42,95
Excl. BTW:35,50
Artikel nr.: MA1134
Luxe, elegant mutsje van roze en rood, geweven stof met een licht patroontje. Comfortabel gevoerd met een dun mutsje van ThermoCool (vocht- en warmte regulerend polyester). Zó mooi dat je het gerust ook een hoed mag noemen. De gestikte plooitjes aan de buitenkant geven subtiel volume. Bij voorkeur h..
42,95
Excl. BTW:35,50
Artikel nr.: MA1318
Luxe, elegant mutsje van wit en blauw geweven stof met een patroontje. Comfortabel gevoerd met een dun mutsje van ThermoCool (vocht- en warmte regulerend) polyester. Zó mooi dat je het gerust ook een hoed mag noemen. De gestikte plooitjes aan de buitenkant geven subtiel volume. Bij voorkeur handwas ..
42,95
Excl. BTW:35,50
Top PLUS navy/wit melee Top PLUS navy/wit melee
Nieuw
Artikel nr.: 415015
Gelaagd mutsje van mooie, zachte stretch kwaliteit. Dit model heeft maar één naad aan de binnenkant, geen elastiek en mooier afgewerkt aan de achterkant. Super volume en super comfortabel. Dit mutsje is te gebruiken als chemomutsje of als mutsje bij alopecia. En past bij alle kledingstijlen van..
29,95
Excl. BTW:24,75
Artikel nr.: MF1110
Opzetten en klaar: deze katoenen sjaal met bleu/grijs/roze tinten zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele lichtblauw mutsje van katoen met polyamide en elastan. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met volledige bedekking, veel volume en mooie 'knot' in de nek. De knot kan o..
36,95
Excl. BTW:30,54
Mutsje Maya jeans Mutsje Maya jeans
Nieuw
Artikel nr.: MA1403
Luxe, elegant jeans mutsje. Comfortabel gevoerd met een dun mutsje van ThermoCool (vocht- en warmte regulerend polyester). Zó mooi dat je het gerust ook een hoed mag noemen. De gestikte plooitjes aan de buitenkant geven subtiel volume. Bij voorkeur handwas en natuurlijk laten drogen...
42,95
Excl. BTW:35,50
Artikel nr.: LF5-03
Deze Vintage stijl turban van Les Franjynes draagt prettig door de binnenkant van ThermoCool stof. ThermoCool heeft warmte en vochtregulerende eigenschappen. Jeans-look.De turban kan op drie manieren gedragen worden door de knoop te draaien op je hoofd. Bekijk ook de video hieronder.Let op: je krijg..
54,95
Excl. BTW:45,41
Mutsje Maya donker blauw patroon Mutsje Maya donker blauw patroon
Nieuw
Artikel nr.: MA1388
Luxe, elegant mutsje van donkerblauwe, geweven stof met een patroon. Comfortabel gevoerd met een dun mutsje van ThermoCool (vocht- en warmte regulerend) polyester. Zó mooi dat je het gerust ook een hoed mag noemen. De gestikte plooitjes aan de buitenkant geven subtiel volume. Bij voorkeur handwas en..
42,95
Excl. BTW:35,50
Artikel nr.: MF904
Deze leuke Top Mano print jeans is onder andere te gebruiken als chemo mutsje of bij alopecia.Opzetten en klaar: deze katoenen multicolor sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele jeans-look mutsje van katoen met polyester en elastan. Zit altijd goed! Vrouwelijke look..
36,95
Excl. BTW:30,54
Artikel nr.: MF1425
Dit leuke mutsje Top Mano Roses N is te gebruiken bij haaruitval door alopecia of haarverlies door chemo bij kanker.Opzetten en klaar: deze katoenen sjaal met print zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele blauw mutsje van katoen met polyester en elastan. Zit altijd goed! ..
36,95
Excl. BTW:30,54
Turban Vintage Ama Turban Vintage Ama
Nieuw
Artikel nr.: LF5-06
Deze donkerblauwe Vintage stijl turban van Les Franjynes draagt prettig door de binnenkant van ThermoCool stof. ThermoCool heeft warmte en vochtregulerende eigenschappen. Jeans-look.De turban kan op drie manieren gedragen worden door de knoop te draaien op je hoofd. Bekijk ook de video hieronder.Let..
54,95
Excl. BTW:45,41
Artikel nr.: M412
Deze Top Mano N is geschikt als hoofdbedekking bij haarverlies door chemotherapie of alopecia.Opzetten en klaar: deze katoenen sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vastgestikt aan het comfortabele navy mutsje van katoen met polyester en elastan. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met volledige bed..
35,95
Excl. BTW:29,71
Artikel nr.: 215106
Gelaagd mutsje van mooie, zachte stretch kwaliteit katoen met elastan. Super volume en comfort, in de kleur petrol. Past bij alle kledingstijlen van basic tot chique. Dit model heeft maar één naad aan de binnenkant. Eigen ontwerp, alleen verkrijgbaar bij Mooihoofd. Onmisbaar als chemomutsje of..
28,95
Excl. BTW:23,93
Artikel nr.: MF1083
Deze Top Mano print P is geschikt als hoofdbedekking bij haarverlies door chemotherapie of bij alopecia.Opzetten en klaar: deze katoenen sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele petrol mutsje van katoen met polyester en elastan. Zit altijd goed! Vrouwelijke look met ..
36,95
Excl. BTW:30,54
Artikel nr.: 215327
Gelaagd Khaki mutsje van mooie, zachte stretch kwaliteit. Dit vernieuwde model heeft maar één naad aan de binnenkant, geen elastiek en mooier afgewerkt aan de achterkant. Super volume en super comfortabel. Dit mutsje is geschikt voor mensen met haaruitval door alopecia of kanker. En past bij alle kl..
28,95
Excl. BTW:23,93
Artikel nr.: M825
Dit groen Top Mano V mutsje is te gebruiken bij haaruitval door alopecia of bij haarverlies door chemotherapie.Opzetten en klaar: deze olijfgroene katoenen sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele mutsje van katoen met polyester en elastan. Zit altijd goed! Vrouwelij..
35,95
Excl. BTW:29,71
Artikel nr.: 115546
Gelaagd mutsje van mooie, zachte stretch kwaliteit. Super volume en super comfortabel. Dit mutsje is speciaal ontworpen als chemo mutsje of als alopecia hoofdbedekking. En past bij alle kledingstijlen van basic tot chique. Gemaakt van comfortabel zacht katoen (paars) met maar 1 naad aan de binnenkan..
28,95
Excl. BTW:23,93
Artikel nr.: M430
Deze Top Mano paarst is bijvoorbeeld te gebruiken bij haaruitval door alopecia of bij haarverlies door chemo bij kanker.Opzetten en klaar: deze katoenen sjaal zit kant en klaar geknoopt geheel vast gestikt aan het comfortabele paarse mutsje van katoen met polyester en elastan. Zit altijd goed! Vrouw..
35,95
Excl. BTW:29,71
Weergeven 1 t/m 28 van in totaal 42

Helaas is dit product nu niet op voorraad

Vul hieronder je e-mail adres in en je ontvangt een e-mail zodra het product weer op voorraad is:

Naam
E-mail